Welkom bij Mercasystems: Online winkel voor duiven prodcten

Prowins TriCoX Tabs 100 tabletten, (de 100% natuurlijke oplossing tegen Coccidiose en Trichomoniasis)

De 100% natuurlijke oplossing voor de behandeling en preventie van Trichomoniasis en Coccidiose (in al zijn vormen) bij duiven en vogels
Product-ID: 14865
Opgeven voor prijsmeldingen

Availability: In voorraad

€ 19,95
Prowins

GRATIS verzending op alle bestellingen van meer dan 99€. Zie voorwaarden..

Contacteer ons: +34 91 829 8505 (maandag-vrijdag 8am-19pm).

100% tevredenheidsgarantie. Vrije Returns

EARN beloning punten op elke bestelling en geld besparen.. Meer informatie

SPECIALE PRIJZEN voor het huisdier winkels en clubs. Contacteer ons

Productbeschrijving

Details

Prowins TriCoX Tabs, de 100% natuurlijke oplossing voor de behandeling en preventie van trichomoniasis en coccidiose (in al zijn vormen) bij duiven en vogels


 Wat is Prowins TriCoX Tabs


Coccidiose en trichomoniasis zijn veel voorkomende ziekten bij duiven en vogels die soms, indien niet goed onder controle, een ernstig probleem kunnen worden.


Het is niet eenvoudig om een ​​100% natuurlijk product te vinden dat deze twee ziekten effectief behandelt. Een van degenen die wel zijn geslaagd, is Prowins TriCoX Tabs.


Prowins TricoX Tabs bevat geneeskrachtige plantenextracten en essentiële oliën van de hoogste kwaliteit die direct werken tegen de bacteriën die deze twee ziekten veroorzaken. Bovendien zorgt het regelmatige gebruik van dit product voor een natuurlijke weerstand in het organisme van duiven en vogels, waardoor het risico op ziekte voor deze twee ziekten wordt verminderd.



Prowins TricoX Poeder is ontwikkeld op 5 belangrijke punten:



  1. Gespecialiseerde formule: onze behandeling heeft een unieke formule samengesteld uit specifieke natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun doeltreffendheid bij het bestrijden van darminfecties bij duiven. Elk element werd geselecteerd om zijn antibacteriële eigenschappen en zijn vermogen om een gezond darmmilieu te bevorderen.

  2. Onderscheidend werkingsmechanisme: met een specifiek werkingsmechanisme richt onze behandeling zich rechtstreeks op de stammen die verantwoordelijk zijn voor darminfecties, onderbreekt hun levenscyclus en bevordert het herstel. Deze specifieke aanpak garandeert effectieve en langdurige resultaten.

  3. Tolerantie en welzijn: we geven voorrang aan de tolerantie en het welzijn van de duiven en zorgen ervoor dat onze behandeling zacht is voor het spijsverteringsstelsel. De behandeling is ontworpen om de nadelige gevolgen voor de duiven tot een minimum te beperken en heeft tot doel de genezing te bevorderen zonder extra ongemak te veroorzaken.

  4. Eenvoudige en flexibele toediening: we vergemakkelijken de toediening van de behandeling door flexibele opties te bieden voor verschillende toedieningsmethoden.

  5. Versterking van de lokale immuniteit: naast het bestrijden van infecties bevat ons product ingrediënten die de lokale immuniteit in het darmkanaal versterken en zo een extra beschermingslaag bieden tegen toekomstige bacteriële bedreigingen.


 Wat zijn de voordelen van het gebruik van Prowins TriCoX Tabs


Het regelmatig en correct gebruik van Prowins TriCoX Poeder heeft onder andere de volgende voordelen:


- Behandelt en voorkomt trichomoniasis, zelfs in resistente gevallen
- Behandelt en voorkomt coccidiose
- Behandelt en voorkomt hexamitiasis
- Behandelt diarree met een bacteriële oorsprong
- Creëert natuurlijke weerstand in het organisme van duiven en vogels, waardoor het risico op infectie wordt verminderd en dus de noodzaak om antibiotica te gebruiken wordt verminderd
- Het heeft een zeer gunstig effect op het spijsverteringsstelsel
- Heeft een ontstekingsremmende werking


 Waarom Prowins TricoX Tabs gebruiken



  • Bevat geen antibiotica. Het is een 100% natuurlijk product, bevat geen antibiotica en heeft geen bijwerkingen. Er is geen voorschrift van een dierenarts voor nodig.

  • Minder infecties. Versterkt de natuurlijke weerstand tegen ziekten, creëert IMMUNITEIT en vermindert het risico op infecties.

  • Het hele jaar door. In tegenstelling tot antibiotica kan dit pakket gebruikt worden tijdens de kweek, de rui en zelfs tijdens wedstrijden.


 Hoe en wanneer Prowins TriCoX Tabs gebruiken


Een van de sterke punten van dit product is de doeltreffendheid ervan bij het voorkomen van deze twee ziekten; maar dit kan alleen worden bereikt door regelmatig en correct gebruik van het product. Het is om deze reden dat het wordt aanbevolen om het het hele jaar door te gebruiken.


Preventief:


- Algemene aanbevolen dosering: 1 tablet per duif gedurende 2 opeenvolgende dagen.



  • Tijdens de kweekperiode: We passen een preventieve behandeling toe gedurende 2 opeenvolgende dagen om de 6 weken tot het einde van de kweekperiode. Preventieve behandeling gedurende 2 opeenvolgende dagen om de 6 weken tot het einde van de kweekperiode.

  • Tijdens het spenen van de jonge duiven: Preventieve behandeling gedurende 2 opeenvolgende dagen.

  • Tijdens het vliegseizoen. Preventieve behandeling gedurende 2 opeenvolgende dagen tussen de wedstrijden in.

  • Tijdens de rui: Aan het begin van de rui, preventieve behandeling gedurende 2 opeenvolgende dagen. Herhaal de behandeling halverwege de rui en aan het einde van de rui.


Bij ziekte:
- Als we duiven met symptomen waarnemen of vermoeden dat duiven besmet zijn, passen we een schokbehandeling toe van 1 tablet per duif gedurende 5 opeenvolgende dagen. Wacht na de behandeling 10 dagen en herhaal de behandeling als de symptomen aanhouden.


 Truc: 


In geval van acute ziekte, wanneer we zieke duiven hebben, die niet genoeg eten of die lijden aan een zeer acuut slechte algemene conditie, kunnen we Prowins TriCoX Active combineren met Prowins Probibac Forte; Dit zal de effectiviteit van de behandeling aanzienlijk vergroten.


Gewoon een kleine hoeveelheid Probibac Forte oplossen in een kleine hoeveelheid water en met behulp van een spuit 3 opeenvolgende dagen rechtstreeks op de snavel aanbrengen. Na deze 3 dagen van shock, zullen we Probibac Forte nog 7 dagen met de normale dosis toepassen. De resultaten zijn spectaculair.


 Verpakkingen:  100gr


Extra informatie

Extra informatie

Behandelingen Coccidiose, Tricohmoniasis
Geschikt voor Duiven, Siervogels, Vogels
Fabrikant Prowins
Indicaties Natuurlijke preventieve middelen
Natuurlijke behandelingen Coccidiose, Tricohmoniasis
Verpakking Tabletten

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: